Guljašš supp versus Aasiapärane supp

Guljašš-supp Wõro nachodega/ Jazz
M&M Veise abatükk / tükeldet kuubikuks / 250 -300 g
Wõro Wiiner 10 wiinerit
Sibul / tükeldatud / 2 tk
Porgand / tükeldatud / 1 tk
Küüslauk / tükeldatud / 3 küünt
Paprika / tükeldatud / 2-3 tk
Purustatud tomatid / 1 l
Kartul / tükeldatud / 5 tk
Toiduõli 2 spl.
Lihapuljong
Paprikapulber 2-3 spl
Sool
Purustet must pipar
Värske hakitud petersell
Köömned

Pruunista õliga potis lihakuubikud. Lisa sibul, porgand, küüslauk ja paprikapulber.
Kuumuta aeg-ajalt segades 5-10 min. Nüüd lisa paprika, kartulid ja purustet tomatid ning vala juurde piisavalt puljongit, et kenasti kaetud. Hauta kõike koos tasasel tulel u. 25min.
Maitsesta soola, pipra, köömnetega ja peterselliga.
Supi kõrvale naudi nachosid viinerite ja juustuga.
Selleks pane valmis maisinachod ahjuplaadila ja raputa pääle juustu ja viiluta wõro wiinereid sekka. Küpseta ahjus kõrgel kuumusel 5 min. ja naudi koos tummise supiga.
supp1_veise-aba-ja-w6ro-wiiner

Aasia pärane supp Wõro Kana Wiineritega /Priit
M&M Sea abaliha 500 g
Wõro Kanawiinerid 10 tk
Porgand 2 keskmist
Sibul 1 keskmine
Küüslauk 2 küünt
Seller 1 vars
Soolatud riisikad 100g
Ingver 30g
Tomat 1tk
Korjander
Õli 2 spl
Santa Maria Aasia fond 3 spl
Kanapuljong 1 kuubik
Riisinuudleid 100g
Lõika liha suuremateks kuubikuteks ja pruunista koos õliga pannil, lisa ribadeks lõigatud aedviljad ja seened. Kuumuta läbi. Lisa vesi ja Aasia fond ning puljongi kuubik. Lase keema tõusta ja lisa riisinuudlid. Siis tükelda suuremateks tükkideks wiinerid ja lisa supile.Lisa korjander ja kuubikuteks lõigatud tomat. Lihhideni!
supp2-_kanawiiner-ja-seaaba

Sildid: , , ,

Üks vastus postitusele “Guljašš supp versus Aasiapärane supp”

  1. tiit ütleb:

    Kerge vaevaga väga hea tulemus. Soovitan soojalt!

Kommenteeri

(nõutav)