Mesised ahjuribid ja Sealihakuubikud sinepikastmes

Rohke lihaga mesised ahjuribid suitsujuustuga täidetud ahjuõuna, rosmariini kartulilaastude ja keefiri-mädarõikakastmega
1 karp Maks & Moorits Mesised ahjuribisid
1 õun
100 g suitsujuustu
rõõska koort
3 koorega kartulit
rosmariin
150 g keefir
50 g mädarõigas
Astea ahjuribid küpstusplaadile ja pane ahju küpsema ca 1 tunniks. Samal ajal valmista lisandid.
Eemalda õunal südamik, täida suitsujuustu-koore seguga ning keera fooliumisse. Viiluta kartulid õhukesteks viiludeks ja pese hoolikalt külma veega. Nõruta kartul, sega läbi veidikese õliga ja maitsesta rosmariini ja soolaga. Õuna ja kartulid võid ahju panna 20 minutit enne ribide valmimist. Siis saavad kõik komponendid üheaegselt valmis. Nüüd võid valmistada keefirist ja mädarõikast kokku segatud kastme. Kui ahjuroog valmis serveeri koos kastme ja värske salatiga.
Mesised-ahjuribid

Sinepine sealihahautis
Maks & Moorits Sealihakuubikud sinepikastmes 1 pakk
Kartul 3 tk
Porgand 2 tk
Kaalikas 0,5 tk
Kapsas 0,5 pead
Šampinjonid 6 tk
Lehtpetersell
Vahukoor 0,5 klaasi
Vesi

Koori ja puhasta aedviljad, tükelda suuremateks kuubikuteks. Vala potti veerand klaasi vett ning vahukoor ja lase keema tõusta, lisa lihakuubikud sinepikastmes, lase haududa keskmisel temperatuuril umbes 15 minutit. Lisa valmis lõigatud aedviljad ja hauta pehmeks. Head isu ja Lihhideni!!!!
Sealihakuubikud-sinepi

Sildid: , , , ,

Kommenteeri

(nõutav)