Kertu suudab, ikka veel !

Kertu Jukkum

Pildi autor: Martin Dremljuga

Kertu Jukkum on saanud tuntuks raadio Sky Plusi särtsaka eksperimenteeriva püss(tol) reporterina ja reisisaate «Väljalend» ühe saatejuhina.

Sky Plusi saatejuht läbis augusti algul Pühajärve triatloni ning plaanib järgmisel aastal osaleda Stockholmi maratonil. Lisaks treeningutele toitub Kertu ka kindla kava järgi. Toitumisspetsialist Margus Silbaum on töötanud tema jaoks välja arvutipõhise toitumiskava. „ Minu uus toitumiskava on minu elustiil, mitte ainult treenimise ajal. Treeningu juures on toitumine ülioluline, et organism kõik vitamiinid ja mineraalid kätte saaks ning kudede jaotus kehas oleks optimaalsem“ seletab ta.

Kas Kertu tervislike eluviiside juures ka loomsetel saadustel koht on? Kui suur lihasõber Kertu on?

Loomsed saadused on olulisel kohal minu menüüs – tarbin rohkelt piimatooteid, aga aeg-ajalt ka loomaliha. Kanaliha on muidugi minu eelistus number üks, kuid ära ei ütle ka maitsvast ja hästi küpsetatud sealihast.

Kas Kertu ka ise kodus kokkab?

Väga armastan kokkamist. Aeganõudvamad road valmivad siis, kui on oodata külalisi. Tihti juhtun ka vanemate koju, kus hea meelega aega pliidi ääres veedan.

Milline nipp aitab hõrgutavate roogade ahvatlustele vastu panna?

Kõik hõrgutavad road on lubatud, küsimus on koguses.

Kertu retseptisoovitus

Kartulisingivorm on üks mu firmaroogadest – väga lihtne ja alati maitsev!

Prae kartulilaastud, Maks ja Moorits delikatess-sink tailihast, sibul ja küüslaauk. Aseta kogu kraam küpsetusvormi, vala üle rõõsakoorega ning puista üle juustuga. Kogu krempel ahju ja küpseta seni kuniks on pealt kuldpruun ja seest küps.

kartulivorm

Kertuga vestles:

Erlis Schönberg
Kodukokk 2010
Maitsemeister ja Meelelahutaja

Sildid: ,

Kommenteeri

(nõutav)