Kodukokk asub toimetama

Kodukokk 2010 Erlis Schonberg olehtJPGKodukokk asub toimetama

 Kord väiksena mõtlesin “kelleks ma saan“
mul siis juba olemas oli üks plaan.
Et valida amet mis nälja eest kaitseb
ja rahvale pakkuda toitu mis maitsev.

Nii see kõik alguse sai…

Söögitegemisega olen tegelenud kogu oma teadliku elu nii palju kui seda mäletan.
Juba väiksena aitasin emal köögis frikadelle veeretada ja pikalepoisile auke sisse torgata.
Sealtmaalt olen söögitegemisega üpris tihedalt kokku puutunud. Seega on toiduvalmistamine sisustanud suure osa minu elust ja tähendab mulle väga palju.
Tänaseks on minu üks suur unistus saanud teoks ja kokandusega puutun ma kokku juba  nüüd igapäevaselt.
Juba mõnda aega on mind paelunud ka seltskondlik lihaküpsetamine ehk barbecue. Koos oma klubiga BBQ Club Q käin erinevatel üritustel, võistlustel tihti peolistele liha küpsetamas ja nalja viskamas.

Tänasest hakkan teiega jagama just siinsamas keskkonnas kõiki omi mõtteid, soovitusi, kommentaare ja huvitavaid retsepte, mis läbi kodukoka silmade võiks teile huvi pakkuda.

Esimesena tooksingi kohe homme hommikul välja retspti, mis ajakirja Oma Maitse ja Wõro korraldatud amatöörkokanduse konkursil tõi mulle võidu.
Kindlasti soovitan retsepti katsetada tervikuna, kuid võite ka tasapisi katsetada retseptis olevaid lisandeid iseseisvalt.

Erlis Schönberg
Kodukokk 2010

Sildid: ,

Kommenteeri

(nõutav)