Sea kaelalõigud ürdiseguga

Grillitud sealiha parmesani-rosmariinisibulatega
VK Sea kaelalõigud ürdiseguga 1 pakk
Šallotsibul / või väiksemad tavalised 3 tk
Puljong ½ l
Parmesanjuust / riivituna 50 g
Rõõsk koor 35 % ½ dl
Valge vein ½ dl
MM Toorsuitsupeekon / viilutet 50 g
Rosmariin värske
Must purustet pipar
Õli
Grilli liha vastavalt pakendil antud juhistele.
Keeda puhastet sibulad puljongis poolpehmeks u. 5 min. Tõsta sibulad puljongist ja lase jahtuda. Lõika sibulatelt ülemine osa ja eemalda sisu(et jääksid väikesed „sibulakausid“ ). Haki see peeneks ja kuumuta pannil tilga õliga. Vala juurde vein ja koor ning keeda kastet paksenemiseni. Lisa parmesan, hakitud rosmariin ja vajadusel musta pipart. Täida saadud seguga „sibulakausid“, keera nende ümber viil toorsuitsupeekonit ja kinnita rosmariinitikuga. Grilli sibulad kuni peekon krõbe ja naudi mõnusa liha ning nautimuse veini Rocca delle Macie Rubizzio Chianti Colli Senesiga
Seakael yrdiga parmesanisibul_uus

Grillitud seakael grillitud tomatite ja blanžeeritud tomatite ning rohelise salatiga
VK sea kaelalõigud ürdiseguga 1pk
Värske hiinakapsas 1/3 pead
Või 2 spl
Sool
Rohelise salati mix 2 peotäit
Herne võrsed 5-6 oksa
Sidrunimahl 1 spl
Oliivõli 2 spl
Idud 1 tl
Granaatõuna siirup 1tl
Kobar kirsstomatid

Küpseta liha grillil. Blanžeeri hiinakapsas soola ja võiga maitsestatud vees. Sega salati mix oliivõliga, maitsesta sidrunimahla ja soolaga. Tomatid aseta grillile ja pintselda granaatõuna siirupiga. Serveerides aseta hiinakapsas kõige alla, sellele liha ja roheline salat ning grillitud tomatid. Joogiks soovitaks Luigi Righetti Campolieti Valpolicella Classico Ripassot.
Seakael yrdiga_uus
Lihhideni!

Sildid: , , , ,

Kommenteeri

(nõutav)