Grill-liha sinepimarinaadis ja Munga Maius.

Sinepimaitseline grill-liha fenneliga / Jazz W
MM Grill-liha sinepimarinaadis 500g 1 pakk
Fennel 1 tk
Puljong
Vermut / pernod 8 cl
Apelsinimahl 8 cl
Veiniäädikas 2 cl
Toiduõli
Sool, must pipar
Suhkur
Grilli liha vastavalt pakendil antud juhistele.
Lõika fennelimugul sektoriteks ja eemalda tillisarnased oksad.
Blanšeeri sektorid kuumas puljongis 2-3 min. Nõruta fennel ja lase jahtuda.
Grilli jahtunud fennelisektorid ja tõsta fooliumvanni. Sega kastmeained ja vala fennelile.
Tõsta koos fooliumvanniga grillile ja kuumuta 15 min. Serveeri koos suurepäraste sinepiliste lihalõikude ja fenneliokstega.
Joogiks Nautimuse vein Spier Pinotage.
Grillliha_sinepi_fenkoliga_uus

Munga Maius rohelisesalati ja parmesaniga, hautatud küüslaugud / Priit VK
VK Sea kaelaliha Munga Maius 500g 1 karp
Rukcola salat 2 peotäit
Oliivõli 1spl
Sidrunimahl 1 spl
Sool
Suhkur
Parmesan
Kirsstomatid 6 tk
Küüslauk 6 küünt
Valge vein 2 spl
Mesi 1 tl
Oregano 2 oksa
Rosmariin 1 leht
Tšilli
Fennel
Grilli liha grillil, küüslauguküüned koori ja aseta fooljumile, lisa valge vein, oregano, rosmariin ja mesi. Aseta grillile umbes 20 minutiks, kuid mitte kõige kuumemasse osasse. Rukcola maitsetsa oliivõli, sidrunimahla, soola ja pipraga, lisa juurde paar viilu tšillit, parmesan, fennel ja kirsstomatid. Eemalda küüslaugud grillilt ja serveeri koos liha ja salatiga. Joogiks soovitals Nautimuse Carmen Chardonnay.
Lihhideni!
Munga_maius_parmesanisalat_uus

Sildid: , , , ,

Kommenteeri

(nõutav)