Picadillo ja Tagurpidi Cannelloonid

PICADILLO / Jazz W
Maks ja Moorits kodune hakkliha 200 g
Sibul ½ tk
Küüslauk 1 küüs
Tšilli värske 1 kaun
Purustet tomat 150 g
Tomatipasta 30 g
Rosinad 50 g
Köömned
Lihapuljong 1-2 dl
Rohelised oliivid 6-8 tk
Kapparimarjad 1 spl.
Röstitud mandlilaastud
Sool, must pipar

Pruunista hakkliha. Sega juurde hakitud tšilli, sibul ja küüslauk.
Kuumuta segades 5 min. ja lisa purustet tomatid, tomatipasta, köömned ja rosinad.
Vala juurde puljong ja hauta 20-30 min. kuni kaste pakseneb. Lisa oliivid, kapparid ja kuumuta segades veel 5 min. Maitsesta soola, pipra, suhkru ja röstitud mandlitega.
Valmis kastet naudi mõnusa riisi ja ürtidega või täida ahjus küpsetamiseks erinevaid aedvilju või pirukatäidiseks. Hääd isu!
Kodune hl

Tagurpidi canneloonid / Priit VK
Maks ja Moorits Seahakkliha 1 pk
Canneloonid 6 tk
Porgand 1 keskmine
Suvikõrvits 1/3 tk
Paprika ½ tk
Tšilli – maitse järgi
Ingver pöidla pikkune jupp
Purustatud tomat 5 spl
Sool
Mango pipar
Apelsini pipar
Soja
Sidruni mahl
Suhkur

Lõika aedviljad peenikesteks ribadeks, maitsesta soola ja mangopipraga, lisa purustatud tomat. Täida canneloonid aedviljadega. Maitsesta seahakkliha mustapipra, soola ja apelsinipipraga. Sõtku hakkliha hästi tugevalt, et jääks vägagi kleepuv. Mätsi hakkliha canneloonidele ümber. Aseta kuumakindlasse vormi ja määri pealt purustatud tomatiga, vormi põhja vala natuke linnuliha puljongit. Küpseta ahjus 180 kraadi juures circa 20-25 minutit. Serveerimisel lõika canneloonid viltu pooleks. Serveeri koos rohelise salati ja sojas ning sidrunimahlas marineeritud tšilli ja ingveri ribadega.
LIHHIDENI!
Tagurpidi cannelloonid

Sildid: , ,

Kommenteeri

(nõutav)