Aasta alguse salatid

Roheline salat Wõro Küpsetatud kana ja põletet tšilli-mozzarellaga / Jazz W

Wõro Küpsetatud
kana 100 g
Erinevaid salateid 80 g
Kirsstomat 4 tk
Marineeritud grill-paprika 50 g
Ürdiõli
Pehme mozzarella 80 g
Tšillipipar 1tk
Basiilik värske 1 punt
Sidrunimahl
Oliivõli
Sool, must pipar

Esmalt marineeri mozzarella. Selleks „põleta“ tšillikaun kas gaasileegil või tilga õliga pannil tumedaks ja mähi fooliumisse ( u. 10 min ). Rebi kaussi mozzarella ja basiilik. Maitsesta hea oliivõli, tilga sidrunimahla, soola ja pipraga. Puhasta tšillikaun seemneist ja eemalda nahk ning viiluta ribadeks. Sega mozzarellaga ja lase 15 min. maitsestuda.
Rebi taldrikule erinevaid salateid. Lisa tükeldet tomatid ja paprika. Maitsesta ürdiõliga.
Aseta salatile viilutet küpsekana ja serveeri koos tšilli-marineeritud mozzarella juustuga.
Lase heal maitseda ja trotsi külma talveilma. Lihhideni sõbrad!!
Kanasalat Jazz

VK Maamehesingi salat avokaado, rukola, kitsejuustu ja riisimakaronidega/
Priit VK
VK Maamehesink 100g
Õli 1tl
Avokaado 1 tk
Rukola salat 20 lehte
Riisimakaron keedetuna 5 spl
Pehme kitsejuust 4 spl
Rohelised herned veerand klaasi
Oliivõli 3spl
Sool
Suhkur
Balsami veiniäädikas 1spl
Sidrunimahl paar tilka

Koori avokaado ja eemalda kivi. Piserda üle sidrunimahlaga, et ei tõmbuks tumedaks. Viiluta sink ja prae vähese õliga krõbedaks. Maitsesta rukola, avokaado ja herned soola, suhkru, oliivõli ja äädikaga. Aseta taldrikule ja nendele kitsejuust ja praetud sink
LIHHIDENI!
Maamehes, kitsekaga

Sildid: , , , ,

Kommenteeri

(nõutav)