Kõige esimene šedööver

Oleme valmis saanud oma esimese video!
Palume mõistvat suhtumist, kui on nähtavaid vigu, meiegi alles õpime ja harjume internetis näitlemisega.
Kõik kommentaarid on otse loomulikult teretulnud!
Järgmisel reedel juba uus video!

Poolsuitsuvorsti ja juustuga võileib / Jazz W
Wõro poolsuitsuvorst Tõmmu 3-4 viilu
Eesti juust 1 viil
Paprika ½ tk
Tomat ½ tk
Valmis Cheddarjuustukaste 30 g
Röstsai 1 suurem viil
Peterselli ja rohelist salatit serveerimiseks
Lao vorstiviilud juustule, keera rulli ja kinnita võileivatikkudega

Määri juustukaste saiale. Tükelda paprika, tomat väikeseks kuubikuks ja tõsta määritud saiale.
Tõsta vorsti-juusturull kõige pääle ja küpseta ahjus krõbedaks.
Serveeri rohelise salati ja peterselliga.

Moskva täissuitsuvorsti tikuvõileivad / Priit VK
Moskva täissuitsuvorst 10 viilu
Röstisai 1 viil
Toorjuust 1 spl
Oliivõli
Sool
Pipar
Lutserni idusid
Rohelist

Poolita sai diagonaalepidi neljaks. Maitsesta röstisaia kolmnurgad soola, musta pipra ja oliivõliga, rösti. Kui on ilusad pruunikad siis viiluta pikuti pooleks ning rösti uuesti lõikepind üleval. Määri vorsti viilud toorjuustuga ja lao üksteise peale torni. /Toorjuustule võid ka lisada erinevaid maitseid – basiilikut, oregaanot,  tsitrust vms./
Kinnita vorstitornid suupiste tikuga ja aseta röstitud saiale. Kaunista minimalistliku salatilehe ja idudega.
NB! Ühest saiaviilust tuleb reeglina 8 väikest kolmnurka, kui just mõnda ära ei lõhu või salaja ei söö.

LIHHIDENI!

Sildid: , , , ,

Warning: number_format() expects parameter 2 to be long, string given in /home/virtualhost/atria/www.lihakokad.ee/wp-includes/functions.php on line 143 vastust postitusele “Kõige esimene šedööver”

  1. Malle ütleb:

    Põnev!

  2. Tom ütleb:

    Vääga seff, peab ka kokkama siis hakkama. Ooteme uusi videoid :)

  3. Joosep ütleb:

    Lihakokad … ? Ja teevad vorstivõileibasid … Auuuu ma arvasin, et te ikka olete kokad kes tegelevad lihaga mitte vosrstivõileibadega.
    Soovin edaspidi jõudu ikka kokale kohaste asjade valmistamisega.
    Vaataksin hea meelega kokkamist ja õpiks sellest.
    Usun, et järgmine kord te ei tee videod viineripõrsaste tegemisest ja ketshupiga määrimisest.

    Parimat soovides harrastuskokk Joosep

  4. Lihakokk ütleb:

    Joosep,
    kordamine on tarkuse ema…
    Vinkude peale me veel mõelnud ei ole ja viineripõrsaid me ilmselt ka ei tee…kui siis äkki siilikesi.
    Ja tegelikult jõuame ka suurte KOKKADE tegudeni, lubame, ausalt!!!

  5. Aire ütleb:

    Lahe……
    Jazz on minu lemmikkokk siiamaani, seenesalatit mida ta kunagi ühes saates tegi, teen igal sügisel ja ristisin salati Jazzi nimeliseks.
    Soovin teile jõudu ja jään uusi videoid ootama.

  6. Uku ütleb:

    Äkki saaks selle seeneka retsepti.

  7. Arx ütleb:

    Väga viis!
    Te võiks teha rubriigid hommikusöök e. kerge näks lõuna- peo -pulm jne
    ja sinna alla lisada vastavaid videosi, kuidas valmistada uhkeid roogi vastavaks tähtpäevaks :)

  8. marina-maire ütleb:

    väga huvitav ja põnev,tahaks näha ronkem huvitavaid suupisteid peolauale-soovin edu,vaatan ka edaspidi Teie köögitoiminguid

  9. Lihakokk ütleb:

    Tänud Marina-Maire, proovime arvesse võtta Su soove, kuid päris kindlalt ei luba.

  10. Laura ütleb:

    Tere sattusin siia juhuslikult hakkasin otsima ideed uue laua menüü koostamises ja leidsin teid. Muide väga vahva vaatasin huviga ja saitte hästi hakkama .Sain ka ideesid teilt näiteks ma ei teadnud kuidas saada saia niimodi kaardu, olen näinud neid suupisteid aga kuidas teha ei osand .Nüüd siis tean .Tegelen ka ise toitlustusega ja vaatan kõiki kokkadega seoseid saateid ,raamatuid,netis ja kõik mis kätte saadav .Aga jõudu teile ja tean, et teie töö on raske ja seda hindavad pigem need kes teavad mida see töö endast kujutab.
    Kõike kaunist ja ootan huviga uusi nippe ja teie vidot.
    Laura.

  11. Ally ütleb:

    täitsa põnev ettevõtmine! aga mulle meeldiks yks nyanss asja juures veel, see, kui peale toidu valmimist oleks ka maitsjate arvamused asjast ning nende poolt pandud hinded või kirjeldused annaksid meeldivusauhinna yhele või teisele roale. kokad muidu peavad ise kinnitama,et asi on hea, aga siis saaksid seda kirjeldada ka teised inimesed.

  12. Woland ütleb:

    Minujaoks on ideaalne videokokaraamat selline: http://www.videojug.com/film/how-to-make-crispy-vegetable-spring-rolls

    Ei mingit liigset juttu, kõik on väga lihtne ja arusaadav.
    Mind absoluutselt ei huvita muu jutt, mis söögitegemise juures käib. Mind absoluutselt ei huvita vaadata kuidas porgandit lõigatakse.

    Kui saaks sellise videokokaraamatu…

  13. Lihakokk ütleb:

    Aire,
    Jazzu kihutas hetkel koos BBQ Symphony`ga Ameerika mandrile, Jack Daniels Invitational World BBQ Championchip nimelistele võistlustele (mina kahjuks pidin Eestisse jääma). Kuid kui ta tagasi siis pressime talt selle seenesalati retsepti ka välja ja avaldame siin kommentaarides.

  14. Lihakokk ütleb:

    Nonii, BBQ Symphony saavutas Ameerika mandril, ühel raskeimal võistlusel, välisvõistkondade kategoorias 3. koha ning kastme kategoorias 6. koha.
    TUBLID!

  15. hästi valmistatud liha juurde sobib ka hea vein. head veini leiate 75cl veinipoest http://www.75cl.ee

Kommenteeri

(nõutav)