Teine saade: Wõro suitsumaitsega kanatooted

Tänud, meie kannatlikud fännid, et olete nädala oodanud.

Kuid siin ta on:  Meie teine video!

Õrna suitsumaitsega kanatiivad aedviljade ja mango chutneyga.  /Jazz V

Wõro suitsumaitselised kanatiivad 1 karp
Paprika roheline 1/3
Paprika punane 1/3
Paprika kollane 1/3
Porgand 1/3
Redis 3 tk
Tsukiini  pöidlapikkne jupp
Mango chutney* 2 tl
Õli 1 tl

Tükelda aedviljad väikesteks kuubikuteks ja passeeri** õliga. Kui aedviljad pehmed (mõnusalt krõmpsud) eemalda pliidilt ja lisa mango chutney. Aseta küpsetuskarbis olevad tiivad ahju 180-200 kraadi juurde, olles eelnevalt teinud kilesse noaga augud, et aur välja pääseks. Küpseta 15 minutit ja siis eemalda kile. Aseta 7-10 minutiks tagasi ahju, et tiivad saaks pruunistuda. Serveeri koos aedviljadega.

*Chutney – vürtsikas moos
** Passeerimine – rasvainega  pannil/potis kiirelt kuumutamine

Wõro suitsutatud kana poolkere aedvilja cous-cousiga. /Priit VK

Wõro suitsutatud kana poolkere 1 tk
Cous-cous  pool klaasi
Paprika roheline hakituna 1 tl
Paprika punane hakituna 1 tl
Paprika kollane hakituna 1 tl
Rohelise salati mix pool peotäit
Oliivõli
Valge balsamsiirup
Magus tšillikaste
Sool

Vala cous-cous soolaga maitsestatud keevasse vette. Tõsta pliidilt kõrvale ja lase paisuda kuni on pehme, võid loputada ka külma veega, see lööb terad ilusasti üksteise küljest lahti, vajadusel maitsesta üle soolaga. Sega cous-cousi sisse tükeldatud ja õliga passeeritud paprika. Aseta kana ahjuplaadile ja kuumuta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit. Lõika kuumalt ilusateks tükkideks. Maitsesta salati mix oliivõli, balsamsiirupi ja soolaga. Serveeri tükeldatud kana koos salati, cous-cousi ja magusa tšillikastmega.

LIHHIDENI!

Sildid: , ,

Warning: number_format() expects parameter 2 to be long, string given in /home/virtualhost/atria/www.lihakokad.ee/wp-includes/functions.php on line 143 vastust postitusele “Teine saade: Wõro suitsumaitsega kanatooted”

 1. Jaak ütleb:

  Täna Vaste-Kuustes käies oli mul lemmik vars-selleri salat kanaga kompleksis. See oli kanaga harmoniseeruv ja väga hea järelmaitse jättev. Palun retsepti! Ma võiksin soolakurgi retsepti sinna juurde lisada…

 2. Lihakokk ütleb:

  Sellerivars /kergelt blanzeeritud/, soolakurk, konserveeritud shampinjon,
  suitsukana. Majoneesi-hapukoore kaste vähese curry ja sinepiga ning törtsakas valget veini.
  Edasi võite juba ise fantaseerida ja lisada näiteks suuremate tükkidena keedetud kartuleid, muna vms.

  Ootame siis soolakurgi retsepti :-)
  Taimsete asjade söömine teeb targaks…sööd kolm päeva juurikaid saad aru et liha ja vorst on parem.
  LIHHIDENI!

Kommenteeri

(nõutav)